Só Szoba építés

A sószobákról, sóbarlangokról

 

A Himalája-Sóland sóbarlangok, sószobák kialakításával foglalkozik, himalája sótéglák, sósziklák beépítésével egy természetes sós klímát hoz létre

Ezek levegője bakteriológiailag rendkívül tiszta, jótékony mikroorganizmusokkal teli.

 Az egészségünkre és közérzetünkre döntő hatással van a belélegzett levegő.

 

A levegő elektromos töltéssel rendelkező részecskékből, úgynevezett ionokból áll.

A mai, civilizált környezetünkben - az elektromos készülékek, elektromos sugárzások, légszennyezettség, fűtés stb.- főképpen pozitív töltésű ionokat hoz létre, így a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya. Ezt felismerhetjük a túlzottan poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvtelenek és erőtlenek vagyunk. A túltengésben levő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A sóbányák gyógyító levegőjét légúti megbetegedéseknél, asztma, allergia, szénanátha kezelésére, ajánlják.

                        

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sóbarlang biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi szervezetre. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a barlang levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap, mint nap, energiát tankolhatunk

 

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

légutakra, légúti megbetegedésekre,

idegfájdalmakra,

magas vérnyomásra,

reuma ellen.

 

A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:

a vesére,

az idegek,

a hormon háztartásra,

a vér méregtelenítésére,

az idegrendszer erősítésére,az öregedési folyamatok lelassítására.

 

A sót, nevezhetjük az élet építőkövének, amelyről azonnal az asztali só, vagy más néven konyhasó jut eszünkbe, azonban azt már kevesen tudják, hogy a fogyasztásra kerülő só a természetes forma redukálásából származik, így keletkezik a NaCl, azaz nátrium- klorid, amely tehát mindösszesen 2 elemből áll.

A himalája kristálysó  ezen felül még 84 elemet tartalmaz, melynek nem a mennyisége, hanem főként a minősége fontos számunkra. Már az ókorban is ismerték jótékony gyógyító hatását. A sóbarlangok lényege, hogy a vendégek számára elérhetővé tegyék ezeket a létfontosságú elemeket a természetes són keresztül, amely tartalmazza a szervezet számára elengedhetetlen vegyületeket.

A hátulról megvilágított sófalakkal kihasználhatjuk a színek terápiás hatását ami kellemes közérzetet biztosít. Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják. Valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

Kiknek ajánlott a sóbarlang?

Egészségeseknek, akik fokozott szellemi munkát végeznek, hajlamosak a stressz által kiváltott betegségekre és vágynak a gyors regenerációra, gyermekeknek, akik a közösségben könnyen elkapják egymástól a betegségeket, (a rendszeresen sóbarlagot használó közösségekben akár 70-80 %- kal is visszaesik a megbetegedések száma).

Krónikus betegek számára, akik valamilyen bőrgyógyászati, reumatikus, mozgásszervi, daganatos, vagy krónikus belgyógyászai betegségekben szenvednek, és amely kórképekben döntően jelentkeznek az oxigénhiány miatt fellépő szöveti szervi ártalmak,

Műtétek utáni állapotban, amikor a szervezetnek fokozott oxigénigénye van a regenerációhoz,

Krónikus légzőszervi megbetegedés esetén, amikor a tüdő nem képes a megfelelő oxigénellátásra,

Asztmás, allergiás megbetegedésekben szenvedő gyermek és felnőtt betegeknek egyaránt.

 

 

Szolgáltatás ára: változó ár / darab
Akciós ára: