Fuszekli Tex Kft.

Fuszekli Tex Kft. cégoldal

Cégünk 1992.-ben alakult, fő tevékenységünk a zokni kötés volt. A tizenéves működésünk során eljutott oda, hogy cégünk meghatározó piaci szerepet töltött be a zokni gyártás és kereskedelem területén.


2007.-ben egy véletlen találkozásból kiindulva indítottuk el új kereskedelmi irányunkat, mely Himalája kristály só termékek forgalmazásával, Himalája só szobák, só szaunákat építésével és dekorációs tárgyak, kisbútorok készítésével foglalkozik. Mivel felméréseink alapján igény van ezekre a termékekre és az eddig forgalomba levők mindegyike viszont eladó útján került az országba úgy gondoltuk, hogy van helyünk ezen a piacon.

Termékeink közvetlenül a pakisztáni bányából kerülnek hozzánk.

Az egészség, vitalitás és a jó közérzet mindenki számára fontos, mindenkinek érték. Cégünk segítségével olyan termékeket fogyaszthat és használhat, melyek védik az Ön és környezete egészségét. Só termékeink mellé folyamatosan keressük az olyan természetes alapanyagokat és belőlük készített termékeket melyek szintén ezt a célt szolgálják.  Az általunk kínált káros anyagoktól mentes  natúrkozmetikumok azért jók, mert természetesek.

Himalája sóból készült sótermünk használatával  gyorsíthatja a léguti betegségek gyógyulását, egészséges környezetben jógázhat, bodyartozhat, gyermekei játszva gyógyulhatnak. Megelőzésre, immunerősítésre is kiváló.

Küldetésünk a fogyasztási igények minél magasabb színvonalon történő kielégítése, a megfizethető áru, stabilan jó minőségű termékek forgalmazásával. Célunk, hogy megtartsunk és tovább bővítsünk egy olyan vásárlói réteget, mely meghatározóan fordul egyre bővülő egészségmegőrző, természetes alapanyagokat tartalmazó termékeink felé.

 


Galéria

Cég adatai

Cégnév: Fuszekli Tex Kft.
Cím: 2040 Budaörs Csata 15
Adószám: 10792371-2-13
Telefon: 3623417473
Mobil: +36302428018
Email: himalajasoland@gmail.com
Weboldal: http://www.himalajasoland.hu

Térkép / útvonal