Budai Teodóra Adószámos magánszemély

Budai Teodóra e.v. cégoldal

DuoLife minőség garanciája.

A viziónk kezdetektől fogva feltételezte, a nemzetközi piacokra való kiterjesztést. Ma DuoLife Klubtagok már a világon 30 országban működnek.

A DuoLife egy szilárd pénzügyi alapon létrehozott márka - amelyet tapasztalt szakemberek képviselnek.

A DuoLife egy innovatív termék a piacon. Lengyel szakemberek és lengyel gyártók hozták létre a legmagasabb globális minőségi előírásoknak megfelelően.

Teljesen tisztában vagyunk vele, milyen felelősség olyan termékeket alkotni, amelyeket az egész világon naponta ezrek használnak. Ezért biztosítjuk, hogy termékeink még a legszigorúbb Európai Uniós szabványoknak is megfelelnek.

Amiben mi mások vagyunk: nálunk a minőség a legelső lépéstől meghatározó, az első kis magoktól, amelyek egyszer termékünk alkotórészévé válnak. A világ legtisztább helyeiről válogatunk kizárólag természetes növényeket és csakis olyanokat, amelyeknél génmódosítás nem áll fenn.

Ez a fajta növénytermesztés garantálja, hogy a termékeink alapjául szolgáló növények pontosan az Ön testének igényeit elégítsék ki.

A természet és a legfrissebb tudományos felfedezések közötti tökéletes kapcsolat eredményezi a teljesen természetes és egyedülálló hatékonyságú étrend kiegészítők megalkotását.

 

A DuoLife 5 alap elve, a nulla tolerancia

1. Tartósítószer-mentesség

2. GMO-mentesség

3. Üveg tároló edények

4. IHHPTM módszer (nagy nyomású, hidegen sajtolás)

5. Teljes értékű összetevők (100% termék, a termékben)

Hiszünk benne, hogy a DuoLife a legjobb ajándék, amit Önnek és szeretteinek adhatunk.

 

Ajánlott csomagok:

DuoLife Látás készlet

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A körülöttünk lévő világról szerzett ismereteink érzékeinktől függ: érintés, íz, szag, hallás és látás. Ha egy érzék használata kimarad, akkor óriási mennyiségű információtól leszünk el zárva.Az öt érzék közül a látás a legértékesebb; a vizuális információfeldolgozásért felelős.

A megfelelően kiválasztott DuoLife Látás készlet termékeivel tudjuk támogatni a szem működését.

A látásérzet a beérkező információk közel 90%-át kapja. Ezért szemünk rendkívül fontos számunkra. Jelenleg a látás szervét drámai (környezeti) változások befolyásolják, amelyek okai közé tartozik a gyors technológiai fejlődés és a megnövekedett szennyezés. 

 

DuoLife Cukor anyagcsere készlet

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A cukor anyagcserével összefüggésben előforduló rossz folyamatok hátrányosan befolyásolják a belső szervek működését, beleértve az agyunkat is. 

Az elmúlt néhány évtized megmutatta, hogy az anyagcsere-rendellenességek elérték a járványügyi problémát. Előfordulásuk növekedése elsősorban az egészségtelen életmódnak és a rossz táplálkozásnak köszönhető.

 

DuoLife Anyagcsere - Súlycsökkenés csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A súlyfelesleggel való küzdelem nem csak egy lépés a kívánt sziluett felé, de mindenekelőtt az egészség felé. A túlsúly és az elhízottság elterjedd problémák, melyeket civilizációs betegségként tartanak számon. A megfelelő testsúly elérése és megtartása érdelében gondoskodnunk kell a szervezetünkről belülről is, a megfelelő étrend-kiegészítőkkel támogatva. A DuoLife Anyagcsere - Súlycsökkenés csomag olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a hatékony küzdelmet a nem tervezett kilókkal.

A civilizációs betegségek között az elhízást is meg kell említeni. 

 

DuoLife Tisztító - méregtelenítő csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Az ápoltság nem csak a testünk – azaz az alakunkról való gondoskodásról szól, de a szervezetünkről való gondoskodásról is, figyelembe véve annak belső szükségleteit. Az ápolásban kulcsszerepet tölt be a méregtelenítő folyamat, azaz a szervezet megtisztítása. Ez valójában az anyagcsere folyamatban lerakódott és a külső forrásokból bejuttatott szükségtelen anyagok eltávolításának folyamata. Az ajánlott termékek elérhetőek a DuoLife Tisztító csomagban, ez egy remek és hatékony lehetőség a szervezet detoxikálására, ami pozitív hatással van az egészségre és a kedélyállapotra.

 

DuoLife Ellenálló képesség - Immun rendszer erősítés csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Az immunrendszer szerepe a külső behatásoktól való védelem. Az ellenálló képesség megfelelő folyamatainak megőrzése függ a genetikai adottságoktól, kortól, a szervezet erőnlététől, az alkalmazott étrendtől, valamint a stressz faktoroktól. A DuoLife Ellenálló képesség - Immunrendszer erősítés csomagjában elérhető válogatott termékei, egy lépéssel közelebb visznek az immunrendszer megerősítésének irányába olyan összetevők fogyasztásával, amelyek az immunrendszer munkáját megfelelően segítik.

Immunrendszerünk feladata szervezetünk külső tényezők behatásától való védelme. Szelektív mechanizmusai óriási jelentőséggel bírnak az emberi szervezet számára, hiszen ez egy integrált rendszer, ami az idegrendszerrel és a hormonrendszerrel kommunikál.

 

DuoLife Regenerálás csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Regenerálás nem csak a megfelelő pihenéssel töltött idő biztosítása. Az emberi szervezetben az okozott szövet - és szervkárosodás természetes javítófolyamatai mennek végbe. Ezek feladata az, hogy a keletkezett zavarokat minimálisra csökkentsék és alkalmassá tegyék a szervezetet az új körülmények között való funkcionáláshoz. A hatékony regenerálódás sikerének kulcsa éppen ezért a már említett javító folyamatokban felhasznált hatóanyagok biztosítása a szervezet számára. A válogatott termékek melyek, a DuoLife Regenerálás csomag részét képezik, a szervezet megfelelő működéséhez szükséges hatóanyagok és a vitalitás hatékony felépítésének összekapcsolása.

 

DuoLife Sport csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A rendszeresen végzett testmozgás az egészségmegőrzés egyik alapeleme. A DuoLife Sport csomagban található termékek a modernkori profi és amatőr sportolók elvárásait hivatottak teljesíteni. Ajánljuk a sportolók különleges igényeihez kifejlesztett étrendkiegészítők fogyasztását. Termékeink olyan hatóanyagok bevitelét teszik lehetővé, amelyek pozitívan hatnak a teljes szervezet működésére.

Az emberi test mindennap számos mozgásformát végez. Ez fakadhat az általunk végzett munka milyen követelményeket szab nekünk, de természetes mozgásigényből is. A folyamatos rohanás korát éljük a magánéletünkben és munkahelyünkön is. 

 

DuoLife Hormonrendszer csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

​A hormonrendszer, más néven az endokrin rendszer a szervezet belső egyensúlyának - a homeosztázis fenntartásáért felel. Szervezetünk különböző pontjain megtalálható nyirokcsomók alkotják, amelyek az egyes szervek és a teljes szervezet megfelelő működési feltételeihez biztosítják a hormontermelést - és kiválasztást. Az endokrin rendszer rendellenességei a homeosztázis elvesztéséhez vezet, ami számos betegség kialakulását segíti elő. A helyes működés és az endokrin rendszer folyamatainak elősegítéséhez elengedhetetlen a hormonkiválasztás szabályozását elősegítő hatóanyagok bevitele. Ennek elérését biztosíthatjuk a válogatott DuoLife étrendkiegészítő termékekkel, amelyek a Hormonrendszer Csomag részét képezik.

 

DuoLife Idegrendszer csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Az emberi agy milliárdnyi agysejtből tevődik össze, melyek között billiónyi kapcsolat van. Az agyunk-testünk mindössze 2%-át teszi ki és a szervezetünk energiaszükségleteinek legfeljebb 20%-át használja fel. Manapság a természetes környezet, a tudomány, a technika és az ipar fejlődésének, valamint a demográfiai robbanásnak köszönhetően változáson esett át - sok szempontból pozitív irányban, de a tartós változások egy része az emberi szervezetre kedvezőtlenül hat. Ezen felül meg kell küzdenünk a stresszel.

 

DuoLife Szépség csomag

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A szépség és fiatalság megőrzése már az ókorban is kérdések elé állította a tudósokat és kutatókat. A régi kutatások képezik alapját annak a mai elgondolásnak is, hogy a megjelenésünk nagymértékben függ a napi étrendtől. A vitaminhiány és a nyomelem hiányos étrend nagyon gyorsan visszatükröződik a külső megjelenésünk romlásában. Az utóbbi években nagy érdeklődést keltenek a bőröregedés és annak megelőzésével kapcsolatos módszerek.

 

Ajánlott termékek:

DuoLife Clinical Formula ProOptical

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Clinical Formula ProOptical® egy új fejezet az étrend-kiegészítők történetében, amely természetes, a látószerv számára védőhatást biztosító vegyületek forrása egy innovatív, hosszan felszívódó kétfázisú kapszulában. A készítmény számtalan laboratóriumi vizsgálaton (több mint 4200 pácienssel) átesett összetevőt tartalmaz.

 

Hi5! - beeSnap

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

​A Hi5! szeletek funkcionális választ adnak a mindennapi élet kihívásaira. Hét különböző szelet a hét minden napjára.

Mindig kéznél van.

Hi5! márka csupa különlegesség!

 

Natural Kids formula SunVital™

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Natural Kids formula SunVital™ az első termék a DuoLife Kids Formula sorozatból, amely a legfiatalabbak számára készült. A szirup természetes növényi anyagokat és szerves cinket tartalmaz.

 

DuoLife Day

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Napi forrás az Ön egészsége és vitalitása érdekében.

DuoLife Day táplálékkiegészítő segítség mindazoknak, akik aktiválni akarják testük pszichomotorizmusait, és biztosítani akarják a nappali mőködéshez szükséges anyagokat.

 

DuoLife Night

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Garantálja a jó éjszakai alvást és a szervezet teljes regenerálódását.

DuoLife Night táplálékkiegészítő segít mindazoknak, akik egy jó éjszakai alvás után élvezni szeretnék az életüket, és létfontosságú erőik teljes megújulását keresik azáltal, hogy szervezetüknek a szükséges anyagokat biztosítják.

 

DuoLife Vita C

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

100% természetes védelem minden napra.

DuoLife Vita C természetes, komplett C-vitamin, amely teljesíti azoknak az elvárásait, akik közérzet javító terméket keresnek, amely egyben kielégítően pótolja a vitaminok és ásványi anyagok hiányát a szervezetben.

 

DuoLife Chlorofil

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Chlorofil az összetevők egyedi kompozíciója, amely nagy energia adagolást bíztosít, amelyből meríteni lehet egész nap különböző aktivitások során. 100% természetes termék amely könnyen felszívódik a folyékony formájának köszönhetően, miközben nagyon hatékony a működésben. A termékben klorofillinok találhatóak, vagyis a legerősebbek az eddig ismert antioxidánsok közül.

 

DuoLife Aloes

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani. Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságait már évezredek óta.

 

DuoLife Collagen

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife antioxidánsokkal dúsított kollagénje lehetővé teszi a bőr számára a szilárdság és a rugalmasság fenntartását, megóvja a korai öregedéstől és hozzájárul az egészséges haj és köröm fenntartásához. A természetes kollagén biztosítja az ízületi porcok és a csontok optimális működését. Ez egy nagyszerű megoldás azoknak az embereknek, akik egészségesek, és fiatalok akarnak maradni.

 

DuoLife RegenOil Liquid Gold™

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife RegenOil Liquid Gold™ „folyékony arany”, amely kétségen kívül talál helyet az egészséges életmódot kedvelők között. A termék kitűnik különleges összeállításával és a nem finomított olajok felhasználásával a mágikus 13 számban.

„Folyékony arany” elnevezés az „arany középút” az Omega-3 és az Omega-6 között található.

 

DuoLife Medical Formula BorelissPro®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Medical Formula BorelissPro® egy olyan termék, melyben gondosan válogatott összetevők vannak a megfelelő arányban, feladatuk a szervezet immurendszer stimulációja és a kullancscsípés hatásainak csökkentése.

 

DuoLife Medical Formula ProStik® NEW

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Medical Formula ProStik® elsősorban a mindennapi étkezést bővíti olyan összetevőkkel, amelyek nélkülözhetetlenek a mozgásszervek minden felépítési szintjén. Az egyedülálló összetétel biztosítja az összetevők gyors felszívódását és az izmok és az ízületek megfelelő tápanyagellátását, amire nem mindig van lehetőségünk a mindennapi táplálkozásban.

 

DuoLife Medical Formula ProSlimer®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A fogyás nemcsak a feleslegesen felszedett kilók elvesztése. Ez egy összetett folyamat, amelybe beleszámít, egyaránt a helyes testsúly megtartása, és a tápanyagok pótlása, amely a fogyókúra alatt keletkezett. A DuoLife Medical Formula ProSlimer® a benne található összetevőknek köszönhetően minden elvárásnak megfelel.

 

DuoLife Medical Formula ProCardiol®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

DuoLife Medical Formula ProCardiol® többirányú hatással rendelkezik a keringési rendszerre. Egyrészt véd, másrészt erősít. Elősegít szabályozni a koleszterinszintet, ha az LDL kedvezőtlenül befolyásolja a vérkeringés egyes struktúráit, főleg az erek állapotát. DuoLife Medical Formula ProCardiol® a legértékesebb összetevők tulajdonságainak.

 

DuoLife Medical Formula ProMigren®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

​A ProMigren® táplálékkiegészítő a központi idegrendszer normál működését elősegítő anyagok tökéletes forrása. Javítva a szervezet általános állapotát, növeli immunitását a negatív külső tényezők ellen. Kedvező hatással van a szerotonin és a dopamin felelős.

 

DuoLife Medical Formula ProSugar®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

ProSugar® táplálékkiegészítő értékes természetes vitaminok, ásványi anyagok, makro és mikrotápanyagok forrása, amelyek támogatják a test megfelelő működését. A biológiailag aktív összetevők magas tartalma miatt megkönnyíti a cukrok metabolizmusát.

 

DuoLife Medical Formula ProRelaxin®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

Mai időkben az érzelmi egyensúly megőrzése, amellett a stresszhelyzet elkerülése nagyon nehéz, néha szinte lehetetlen. Mégis segíthetünk a szervezetnek, hogy megtartsuk a szellemi képességeinket, legyőzzük a bénító stresszt és garantálhatjuk a regeneráló alvást az alvási zavarokat kiszűrésével. A ProRelaxin® innovatív formula, egyenesen a természetből.

 

DuoLife Medical Formula ProDeacid®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

A minket körülvevő környezet szennyeződés okozza, hogy annyira magas toxinmennyiséggel állunk szemben, amelyeket a kiválasztó rendszerünk nem tud neutralizálni rövid időn belül. A ProDeacid® elébe megy a modern ember elvárásainak.

 

DuoLife Medical Formula ProSelect®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

ProSelect® polifenolok, oxindolos alkaloidok, taninok, sterolok valamint acetogeninnák gazdag forrása. A szabadalmaztatott formula a gondosan kiválogatott összetevőkön alapszik, amelyek a legtöbb hasznot az idegrendszernek és az immurendszernek hozhatnak. DuoLife Medical Formula ProSelect® nemcsak a mindennapos energiát szolgáltatja, hanem attól jóval többet.

 

DuoLife Medical Formula ProCholterol®

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ

ProCholterol® egy válasz a mostani civilizációs megbetegedésekre, amelyek nagy mértékben érrendszeri megbetegedések. A termékben többek közt oly növényi kivonatok találhatóak, amelyek szabályozzák a lipidok gazdálkodást, elősegítik a zsírok bontását és egyben védik az érfalakat a többlet lerakodástól. Mindezek mellett a termék 100% természetes.

 

+36 70 367 12 05

budaiduolife@gmail.com


Friss hírek, információk

Tiszta termék DuoLife

A hétvégén Lengyelországban volt egy DuoLife konferencia.

Rengeteg új hír van, többek között nyilvánosságra hozták az alábbi információkat: 

Ahhoz, hogy a Duolifenál feldolgozzanak egy növényt, ahhoz 6 éven keresztül kell, hogy végigvigyék a kultúrát, ennyi ideig kell megfelel... részletek


Galéria

Telephelyek

Cég adatai

Cégnév: Budai Teodóra e.v.
Cím: 2040 Budaörs Templom 1
Adószám: 8119142726
Mobil: +36 70 367 12 05
Email: budaiduolife@gmail.com
Weboldal: http://

Térkép / útvonal