ALANDER Kft.

ALANDER Kft. cégoldal

STUBAI Ausztria piacvezető ipari kéziszerszámai, hegymászó felszerelései, konyhai evőeszközei. (gyártótól beszerzett importált eredeti termék)

Cégünk az építőiparban használatos prémium első osztályú import ipari kéziszerszámok, elektromos gépek, forrasztás és hegesztés-technikai eszközök és szintén az építőiparban használatos lézeres szintező és távolságmérő műszerek, tetőtartozékok forgalmazásával, bádogos termékek, fém lemeztetők, cserepeslemezek, korcolt síklemez fedések és homlokzatburkolatok anyagainak kiszolgálásával, szakszerű bádogos munkák kivitelezésével foglalkozik.

-    PREFA Aluminiumprodukte GmbH cégen kívül nincs még egy olyan vállalat, amely az elmúlt 65 évben az alumínium tetőfedési és homlokzatburkolati rendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével az osztrák országhatárokon túl is nevet szerzett volna magának. Ez a lendületesen növekvő, innovatív vállalat ma sikeresen jelen van 16 európai ország piacán. Az alsó-ausztriai Lilienfeld melletti Marktlban letelepedett PREFA csoport 380 dolgozót foglalkoztat - közülük 180 személyt Ausztriában. A több mint 4000 kiváló minőségű PREFA alumíniumterméket kizárólag Ausztriában és Németországban gyártják. (A PREFA termékek magyarországi viszonteladói vagyunk).

-    ZAMBELLI név több, mint 35 éve egyet jelent a „Made in Germany” kiváló minőségű csapadékvíz-elvezetéssel. A kezdeti könyökgyártásból az összes, építőiparban használt fémfajtában a csapadékvíz-elvezetés specialistájává nőtték ki magukat. 6 telephelyen összesen 18.000 négyzetméteres össz gyártási és raktárkapacitásunkkal Európa legnagyobb csapadékvíz-elvezetéssel foglalkozó gyártójává váltak. 3.500-féle tartozékkal jelenleg a legteljesebb és legsokoldalúbb választékot kínálják a szakembereknek a szabványos csapadékvíz-elvezetéséhez. Nagy, kicsi, négyzetes vagy kerek, klasszikus vagy modern – ahol mások abbahagyják, a Zambelli csak ott kezdi a csapadékvíz-elvezetés témáját. Ezen kívül a Zambelli a kelet-európai piacokra tökéletesen összehangolt komplett rendszereket gyárt az egyes országokban szokásos méretekben és anyagokban.(A ZAMBELLI termékek magyarországi viszonteladói vagyunk). 

-    FREUND Németország egyik piacvezető építőipari (szárazépítész, bádogos és tetőfedő) kéziszerszámai. (gyártótól beszerzett importált eredeti termékek).

-    FEIN Németország célirányos ipari felsőkategóriás szerszámgépei (magyarországi viszonteladói vagyunk).

-    PERKEO Németország forrasztás és hegesztés-technikai eszközei (gyártótól beszerzett importált eredeti termékek).

-    STABILA Németország lézeres szintező és távolságmérő műszerei (magyarországi viszonteladói vagyunk).

-    Tetőtartozékok

Honlapunkat és cégünket az alábbi linken és a megadott elérhetőségeken érheti el:

Weboldalaink elérhetősége: www.aliquander.com és a www.stubai.hu

Megrendelés kizárólag az interneten keresztül, e-mail-ben és telefonon lehetséges. A termékek átvételére személyesen is van lehetőség egy előre egyeztetett időpontban. Nem minden terméket tartunk raktáron, ezért a megrendeléstől számított szállítási határidő a min. 1 héttől - 4 hétig is eltarthat, ez terméktől függő.

Részletekért látogassa meg honlapunkon a szállítási információ menüpontot itt.

Várjuk megrendeléseiket!


Friss hírek, információk


Cég adatai

Cégnév: ALANDER Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár Kígyó 1
Adószám: 14269079-02-07
Telefon: 36204482071
Mobil: +36204482071
Email: stubai@stubai.hu
Weboldal: http://www.stubai.hu

Térkép / útvonal